søndag 31. juli 2011

Søm og stoff


Skal si den siste tiden har jeg sittet noen timer ved Janomen min. Det går for det meste i puter. Men der er utrolig morsomt når de går som vartm hvetebrød :) Vatteppene du ser på bildet er ny vakset og ligger klare for nye hjem på Smia.

Detter er en gamel rullegardin. Er også til salgs på Smia.
Noen forslag til hva man kan bruke en slik til da?
Foruten rullegardin:)
 
Ha en fin søndag alle sammen:P

6 kommentarer:

 1. Heisan!! Har du nettbutikk? Og sender i posten? For det første så er jeg interessert i et sånt vatt-teppe, feks det grønn. Hva koster det? Og så ser jeg lenger ned at du har noen vegglamper i rødt og gult/ eller orange. Har du de fremdeles? Og hva er i så fall prisen? Dårlig med butikker som selger slike ting her på østlandet:DDDD Og dårlig med loppis!!!. Klemz grethe

  SvarSlett
 2. Driver en liten bruktbutikk som heter Smia. Finner oss på smai.blogspot.com og på facebook under smia brukthandel :) Sender i posten om du ønsker det ja :) Det gule/grønne vatteppet koster 250kr. Om det er de runde lampene på bildet fra torg-dagen tror jeg de er inne t butikken enda. Om ikke noen som er lik. Husker ikke helt prisen på de nå, men om jeg ikke husker feil ligger de på ca 70kr. Kan se etter i morgen:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Puter, posekurver til nips, veske.. Må se til å rote meg innom dere en dag. Nyssgjerrig hva dere har sjø:)

  SvarSlett
 4. Den bruktbutikken din kunne eg tenkt meg å besøke. Dei vatt-teppene var berre nydelege. Spesielt det grøne fallt i smak!:)) Fin-fine puter og! Elsker fargebruken din!:)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Verden er liten, i hvert fall Norge. Turi Marte kommer fra samme bitte litte bygd som meg.

  Min sylyst har forduftet - men håper den kommer tilbake utpå høsten her ;).

  SvarSlett
 6. Takk for koselig sommerhilsen hos meg :)
  Hyggelig å titte her inne!Merker jeg må rett inn på Smia bloggen også -Virkerså koselig der!Så mye fint.Men Smia ligger nok litt langt unna meg for å ta en liten visit - men bloggen kan man jo altids besøke!
  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett