onsdag 10. august 2011

Pute til snill pike........

Sist uke kom det en søt dame inn på Smia som drev og innredet et barnerom. Hun kjøpte en pute med teksten " kosepute". Men ville ha flere puter. Og jeg fikk velge tekst. Så til en jente på 2,5 år må da "snill pike"passe bra ;)

Neste pute som skal lages nå er også en brstillingspute med tekst. Problemet er at kunden ville ha puten i grå og beige stoffer.....ehhhh måtte sende en sms å beklage å går. "beklager så mye, men jeg har ingen stoffer med beige eller grå" :) heldigvis fikk jeg denne tilbake "det er helt ok, ta de fargene du synes er fin du". Juuuuhuuuu elsker slike oppdrag :) resultatet skal dere få se her inne.


Ha en fin dag alle sammen ;)

6 kommentarer:

 1. Hadde tatt seg ut om du hadde gråtoner i stoffbunken. Det hadde ikke vært helt deg. ;) Herlig pute!

  SvarSlett
 2. Stilig pute til en liten pike :)
  Gleder meg til å se resultatet av den andre bestillingen din :)

  SvarSlett
 3. Så fin pute du har sydd :) Artig med slike oppdrag ;) Jeg har brukt Bengalack . Husk å pusse med våtslipepapir først , da sitter malingen bedre ;) Lykke til !

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Du har hentet ideen fra putene i Putegeriljaen ser jeg. Fin er puta di også da:)

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 5. Jepp :) skulle linke sjø Trine, men får ikke til det når jeg blogger fra iPaden. Men skal få fiksa det når jeg blogger fra pcen :)

  SvarSlett
 6. Hei. Herlig pute. Var Smia i sommer. Flott butikk. Kommer nok tilbae dit men ettersom jeg bor i Namsos blir det desverre ikke så ofte. Så de flotte putene i butikken.

  Legger deg til i blogglista mi så jeg finner deg igjen :-))

  SvarSlett